Bynk banklån till bra ränta

Ansök redan idag!

Bynk - Låna pengar, från 3,95% i ränta!

Låna pengar – Bynk

Låna pengar hos Bynk är väldigt enkelt du kan låna från 10 000 kr upp till 300 000 kr. Bynks ränta ligger mellan 3,95 % upp till 19,95 % återbetalnings tiden kan du själv välja mellan 3 – 12 år. Du kan göra en ansökan direkt på deras hemsida, det tar bara några minuter att genomföra en låneansökan. Fyll i personuppgifter och din ekonomiska situation. Du får svar inom några sekunder, räntan är individuell och beror på din kreditvärdighet och återbetalnings förmåga. Bynk uttrycker detta i Bynkbetyg vilket du kan påverka och få bättre ränta.

I din låneansökan ingår gratis Månadsskydd+ under 3 månader, skyddet täcker lånets kostnader om du skulle förlora ditt arbete eller få problem med återbetalningen. Efter 3 månader kostar försäkringen 0,135 % av ditt aktuella lånebelopp. Vid ett lån på 30 000 kr skulle du betala 40,50 kr för Månadsskydd+  

När du godkänt din låneansökan har du oftast pengarna på ditt konto inom en bankdag.

Vilka kan få ett Bynklån

Du som är mellan 20-70 år och har en anställning eller pension och folkbokförd i Sverige kan ansöka om ett Bynk lån. Du behöver även:

 • Månadsinkomst på minst 10 000 kr
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Ingen skuld hos kronofogden
 • BankID behövs för snabb utbetalning, signering och inloggning
 • Det går inte att ha skyddad identitet

Bynk App

Ditt konto hos Bynk kan du smidigt hantera via en mobil app. Appen finns att ladda ner till både Iphone och Android. I appen kan du hantera ditt konto och hålla koll på ditt Bynkbetyg och dina Bynkpoäng.

Du kan även ta del av 4 st betalningsfria månader, du väljer själv när du vill utnyttja dem.

Du har även möjlighet att själv bestämma hur mycket du vill betala av på ditt lån varje månad.

Du kan betala tillbaka hela lånet när du vill.

Bynkpoäng

Hos Bynk kan du tjäna Bynkpoäng som du kan använda för till exempel att betala av ditt lån med. Genom att göra följande tjänar du in dina Bynkpoäng:

 • Ladda ner Bynkappen
 • Utnyttja en betalningsfri månad
 • Betala dina fakturor i tid
 • Koppla ditt Facebook-konto till Bynk
 • Rekommendera en vän att bli Bynk kund
 • Betala in extra på ditt Bynk lån

Bynkbetyg

Bynk använder sig av något som kallas Bynkbetyg. Bynkbetyget är det som påverkar vilken ränta du får. Betyget baseras dels på din kreditvärdighet hos UC och på din ekonomiska situation och återbetalnings förmåga. Bynk kommer att ge dig tips på hur du kan förbättra ditt Bynkbetyg och på så sätt kommer du över tid att spara pengar. Detta är ett sätt att där du själv kan påverka din ränta och kostnader på ett positivt sätt.

Samla lån hos Bynk

Genom att samla ihop dina dyra små lån till ett större med bättre ränta, kommer dina lånekostnader att gå ner. Se nedan hur du samlar ihop dina lån och krediter till ett och samma ställe.

Gör så här:

 • Gör en ansökan på bynk.se
 • Du får svar direkt
 • Pengarna betalas ut direkt till dit bankkonto inom en bankdag
 • Betala gärna av dina gamla lån och krediter med Bynklån

Om Bynk – Bynks ägare

Bynk har sin styrka i avancerad teknik som får allt att fungera enkelt för dig som kund. Bynk AB har ett team bakom sig med många års erfarenhet inom fintech och finansbranschen. Bynk har snabbt tagit en position som en ny mobil-bank och får ofta bra recensioner och höga omdömen av kunder.

Den norska mediekoncernen Schibstedt är en av de större ägarna i Bynk AB. Schibsted äger även bolag som Prisjakt, Blocket, Lendo och Compricer.  Investmentbolaget LMK är också en av de större ägarna i Bynk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Bynk banklån till bra ränta

Nominell ränta: 3.95%
Låna: 10 000 – 300 000 Kr
Låneperiod: 3 – 12 År

Exempel Privatlån

Belopp: 120.000 kr
Löptid: 8 år
Ränta: 7,95%
Effektiv ränta: 8,34%
Uppl-avgift: 0 kr
Aviavgift: 0 kr
Månadskostnad: 1 211 kr
Att återbetala: 145 551 kr