Bank Norwegian logo Blå text rött .se

Ansök redan idag!

Bank Norwegian - Ansök om Lån & Kreditkort med bra Ränta

Bank Norwegian har bokstavligen ett av Sveriges bästa erbjudanden inom Privatlån, Blancolån & erbjudande om kreditkort. Därmed vill vi här beskriva allt som är bra med Bank Norwegian och deras lösningar som långivare inom privatlån, Blancolån och kreditkort.

De flesta känner igen Bank Norwegian genom deras lågpris-flygbolag och detta är ett varumärke som de flesta kommer i kontakt med, samt känner till som flygbolag och som bank.
Använder man deras kreditkort får man dessutom en väldigt bra bonus på t ex. deras lågprisflyg. Flyger du mycket kan du samla på dig väldigt fina poäng som du t.ex. kan använda till att flyga till olika destinationer. Många som använder Bank Norwegian kreditkort med tillhörande bonus använder sin bonus till just flygresor.

Vad erbjuder Bank Norweigan?

Bank Norwegian erbjuder dig som privatperson förmånliga kredit och privatlån utav olika summor. Som låneinstitut är Bank Norwegian ett av Sveriges största och mest väletablerade långivare.
Genom att ansöka om lån hos Norwegian kan du låna mellan 5 000 kr och 600 000 kr, dvs låna över en halv miljon kronor. När du ansökt och blivit beviljad lån kan du använda pengarna till vad du vill! Många använder pengarna till att köpa en ny bil eller köpa en begagnad bil. Eller varför inte ett nytt kök eller en ny båt? Möjligheterna är många med ett privatlån hos Bank Norwegian. Visste du att ni även kan lösa andra krediter och lån på detta sätt? Ofta har man små lån utspridda hos olika långivare och till en högre ränta. Genom att ta ett samla lån hos Bank Norwegian löser ni de gamla krediterna med det nya lånet och på så sätt samlas de gamla krediterna hos Bank Norwegian. Tips, Se gärna till att ni avslutar er tidigare krediter hos de kreditgivare som ni haft sedan innan. Om ni har kvar dessa finns de registrerade hos t ex UC (upplysningscentralen). Det är till fördel för er som låntagare att ha så få krediter som möjligt registrerade hos t.ex. UC (Upplysningscentralen) och andra kredit-upplysningsföretag. Ni blir mer kreditvärdig desto färre krediter ni har, även om ni inte nyttjar krediten för tillfället.

Hur ansöker man?

När ni ansöker om ett privatlån, Blancolån eller kredit gör ni det smidigt hos Bank Norwegian genom att klicka på knappen ”ansök här”. Ni tar då del utav låg ränta på privatlån, Blancolån, Samla lån och de bonusförmåner som finns på kreditkort.

Ni får besken om er låneansökan online direkt på skärmen och detta över internet med dator eller mobiltelefon. Bank Norwegians låneprocesss är väldigt enkel och smidig där ni även använder er utav Mobilt BankID eller BankID på fil för att signera banklånet eller kreditkortet.

I texten ovan nämnde vi något som heter kreditvärdighet och beroende på hur den ser ut sätts en individuell ränta på ert privatlån eller kredit. Hos Bank Norwegian är nominell räntan i skrivande stund ifrån 1.67% per månad på Blancolån och Privatlån. Men räntan ändras regelbundet och ni får aktuell räntesats när ni ansöker om lånet.

lånegivare banknorwegian

Vem kan ansöka om privatlån hos Bank Norwegian?

Du kan ansöka om lån om du:

 • Inte har några betalningsanmärkningar
 • Är över 23 år
 • Har varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna

Förutom dessa krav, gör Bank Norwegian även en kreditprövning innan de kan ge er ett låneerbjudande. Ni får ett erbjudande på en gång och hela ansökningsprocessen slutförs på internet.

Tips, genom att ta med en medsökande ökar chansen att få Privatlån eller Blancolån. Du kommer också kunna få bättre ränta.

Fördelar Bank Norwegian lån?

 • Banklån hos Bank Norwegian kräver ingen säkerhet och du kan använda pengarna till vad du vill.
 • Låna pengar utan säkerhet
 • Privatlån upp til 600 000 kronor
 • Blancolån mellan 5 000 och 600 000
 • Du kan skuldfinansiera (samla lån) upp till 600 000 kr
 • Samla dina lån
 • Du får svar på din ansökan omedelbart  med hjälp av BankID /Mobilt BankID

Fördelar med Bank Norwegian Kreditkort

 • Du betalar 0 kr per år för kreditkortet!
 • Upp till 6 veckors räntefri kredit
 • Ingen kontantuttagsavgift
 • Tjäna CashPoints på köp, 0,5%
 • Bonus med upp till 10 % CashPoints-intjäning på Flex-biljetter med Norwegian

Reseförsäkring och avbeställningsskydd inkluderat!

Kort historia om Bank Norwegian

Bank Norwegian tillkom år 2007 som då bildades i Oslo. Man skapade banken med syfte att skapa en grund för deras förmånliga bonusprogram Norwgian Reward. Man fick sin banklicens i Norge 2007 och redan samma år öppnade man sin internetbank i Norge.

Då Bank Norwegian hade en snabb tillväxt utökade de sin verksamhet till Sverige år 2013 följt av Danmark och Finland år 2015. I och med detta vart Bank Norwegian en nordisk Bank. Totalt har 1,3 miljoner kunder idag valt Bank Norwegian. Dessa kunder har tagit del av Bank Norwegians förmånliga erbjudanden inom blancolån och kreditkort där man även tar del av Norwegian Reward bonusprogram och sparkonton.
Något som utmärker Bank Norwegian är att de har stort fokus på kundupplevelse med den senaste tekniken av självbetjäning, mobil-applikationer och automatisering för er som kund.

Vi på Lånehallen.se vill sammanfatta Bank Norwegian inom Norwegian Finans Holding ASA. Norwegian som en av de bästa långivare på svenska marknaden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Låna pengar bank norwegian

Nominell ränta: 6.99%
Låna: 5 000 – 600 000 Kr
Låneperiod: 1 – 15 År

Exempel Privatlån

Belopp: 65 000 kr
Löptid: 5 år
Ränta: 13,99%
Effektiv ränta: 15,88%
Uppl-avgift: 0 kr
Aviavgift: 0 kr
Månadskostnad: 1 531 kr
Att återbetala: 91 866 kr