Snabblån - Snabbt och Enkelt

Ansök redan idag!

SMS-lån med Snabb utbetalning!

Vi erbjuder SMS lån till låg ränta! 

Hos oss har vi 80 st långivare, banker och kreditgivare! De flesta utav dessa långivare erbjuder SMS lån och detta till en bra ränta genom vår tjänst där ni kan jämför alla erbjudanden utav SMS lån! Vi vet ingen annan i Sverige som har en sådan heltäckande samling utav långivare vilket täcker upp alla erbjudanden som finns på den svenska marknaden!

Lån genom Lånehallen.se 

SMSlån genom lånehallen.se ger bra räntaFör oss på Lånehallen.se är det viktigt att vi har så heltäckande utav erbjudanden och långivare som det bara går! Många konkurrenter har endast ett fåtal långivare vilket inte gynnar er som låntagare. Ni som kund ska ha tillgång till alla långivare inom SMS-lån eller Snabblån som det även kallas. Genom vår heltäckande tjänst kan ni jämföra Ränta, Effektiv ränta, Återbetalningstid och Månadskostnad hos varje långivare vi listar! 

Ta god tid på er när ni går igenom listan utav SMS lån och klicka gärna er vidare in på respektive långivares hemsida för att titta om ni finner något extra som ni tycker är intressant, som vi trotts daglig uppdateringar inte lyckats fånga upp. 

Tydlig prisbild 

För oss på Lånehallen.se är det viktigt med en tydlig prisbild för er som ska ta ett SMS lån. Oavsett om det är en låg ränta eller hög ränta så ska det vara tydligt för dig som jämför de olika kreditgivarna.

Hur mycket pengar får jag låna? 

Hur mycket pengar får jag låna? Vi svararVarje lånegivare har sin egen gräns för hur mycket du kan låna! Långivarna gör en bedömning utifrån varje ansökan och blir en individuell bedömning. Du får besked direkt på skärmen när du ansöker online och det ända du behöver ha tillgång till är ditt BankId som vanligast brukar vara Mobilt BankID. Men vanligt BankID fungerar bra även det.
Du fyller i hur mycket pengar du vill låna och långivaren tar ställning till om du kan låna den summan, alt. sätter en gräns på hur mycket pengar du kan låna utav dem.

När får man pengarna? 

Ditt SMS lån betalas vanligtvis ut direkt efter godkänd ansökan. Vissa kreditgivare kan ha specifika villkor för utbetalningen så vid ansökan läser du även när du får pengarna utbetalt (brukar gå väldigt fort, inom 60 minuter /1 tim). SMS Lån eller Snabblån kan du ansöka om under dygnets alla timmar, och alla dagar i veckan. Dvs. det är dygnet runt (24/7). Lånebeskedet ska inte vänta på sig utan går undan. under ordinarie öppettider, men det går naturligtvis bra att ansöka dygnet runt. Du får alltid lånebesked direkt oavsett vilken tid du ansöker när du vill låna pengar snabbt.

Ta ett SMS lån ifrån utlandet 

Med Snabblån/Sms lån kan du ansöka om ett större eller mindre lån vart du än befinner dig i Sverige eller i världen. Det enda du behöver ha tillgång till är en dator, surfplatta eller en mobiltelefon (smartphone) uppkopplad till internet och ditt BankId så klart.

SMS lån helg? 

Ja, vi har långivare och kreditgivare som behandlar din låneansökan under helgen. Likaså storhelger och röda dagar.

SMS lån utbetalning helg? 

Många av våra långivare betalar ut pengar under helgen (lördag & söndag), inklusive storhelger och röda dagar. Pengar betalas ut direkt på kontot även på lördagar och söndagar.

SMS lån utbetalning direkt 

Ja, många utav våra långivare och Kreditgivare har utbetalning där pengarna betalas ut direkt på kontot. 

SMS lån utan inkomst 

Flera utav våra långivare för Snabblån eller SMS Lån lånar även ut pengar utan inkomst. Du finner vilka i vår lista. Det räcker med att du har en låg deklarerad inkomst för att kunna låna pengar direkt och få det utbetalt på kontot direkt.

SMSlån utan inkomst. Vi har lån utan inkomst Många av våra kreditgivare vet att att det tar tid att samla på sig deklarerad inkomst hos skatteverket eller hos kreditupplysning-företag. Detta är något som våra långivare tar hänsyn till och är en fördel vid SMS lån även kallat Microlån. Vid Privatlån ställs oftare högre krav vilket inte är lika vanligt vid mindre lån via Microlån eller SMS lån. Din betalningsförmåga utgår därför inte helt utifrån din deklarerade inkomst. Den deklarerade årsinkomsten har betydelse men ger inte den sanna bilden på din återbetalningsförmåga när du ansöker om SMS lån online.

Gratis jämförelse av SMS lån 

En ansökan ska vara kostnadsfri och det ska vara gratis att jämföra lån genom Lånehallen.se. Du jämför och ansöker om det lån som du tycker passar dig kring ränta, återbetalningstid och lånesumma.

Bedömning av återbetalningsförmåga 

När du ansöker om lån görs alltid en kreditprövning i samband med att du fyller i ansökningsformuläret. Hur denna bedömning görs är olika mellan de olika långivarna och inget vi kan beskriva i detalj. Men SMS lån, Snabblån eller Microlån bedöms inte lika hårt som t.ex. ett sedvanligt lån hos Bank eller ett normalt privatlån. Man gör en samlad bedömning med hjälp utav ett kreditupplysningsföretag och de uppgifter du lämnar vid ansökan. Du kan ofta låna pengar med en betalningsanmärkning då summan pengar du lånar inte är lika hög som vid ett privatlån och en betalningsanmärkning inte betyder att du har en låg kreditvärdighet. 

SMS lån utan UC 

Många utav våra långivare använder inte sig utav UC (upplysningscentralen) vid behandling utav ansökan av SMS lån. Man använder sig ofta utav andra kreditupplysningsföretag. När ni ansöker om SMS lån kan ni läsa hos respektive långivare hur de tar inte uppgifter, t.ex. via annat kreditupplysningsföretag.

Åldersgräns & Krav 

Du måste vara minst 18 år gammal för att ansöka om SMS lån och få det beviljat. Likaså måste du trots goda villkor ha en bra återbetalningsförmåga samt vara Svensk medborgare och bosatt i Sverige.

Tänk på att pengar du lånar genom ett snabblån eller SMS lån ska betalas tillbaka. Låna därför inte mer än nödvändigt och undvik att låna om du inte behöver pengarna, då du annars kan sätta dig i en besvärlig situation ekonomiskt. 

När får jag pengarna på kontot? 

Så fort ansökan är beviljad betalas pengarna i regel ut direkt. Det som kan ha betydelse är vilken bank du använder dig utav. Har du bankkonto hos någon utav de stora Bankerna i Sverige går det fort. Har du konto hos en mindre känd Bank kan det ta tid beroende på hur fort pengarna kan tas emot av Banken. Annars brukar det gå inom en timme beroende på Bank oavsett dag. Men läs hos respektive långivare om deras utbetalningsrutin vid godkänd låneansökan.

Olika namn på SMS-lån 

Kärt barn har många namn sägs det! Det är samma sak med SMS lån. Det går under flera benämningar, bl.a:

  • SMSlån
  • Mobillån
  • Snabblån
  • Mikrolån
  • Webblån
  • Telefonlån
  • Internetlån

Historiskt var det Sveriges banker som skötte utlåning utav pengar, stora som små summor. Detta har idag förändrats och Bankerna sköter mest större summor som Fastighetsaffärer mm. De mindre summorna sköts idag till stor del utav kreditgivare inom segmentet SMS lån. Det är mindre summor mellan 500 kr och 50 000 kr. Det går fort att låna och pengarna betalas som regel ut direkt på kontot. Det som däremot är nackdel med denna typ av lån är att räntan ofta är högre än t.ex. ett Privatlån. Detta vägs upp utav att det är mindre summor man lånar och har snabbare återbetalningstid och att  utbetalningen sker omgående.

Hur ansöker man om SMS lån? 

När du går igenom alla våra långivare kommer du finna några du är mer intresserad utav. Kanske är det räntan eller återbetalningstiden du tycker är bäst! När du klickar på den långivare du vill ansöka hos, kommer du att komma till ett formulär som är utformat för att du ska kunna ansöka om lånet. Det är inte några konstiga uppgifter, utan du fyller i formuläret som tar någon minut, och bekräftar låneansökan via ditt BankID på dator eller Mobilt BankID på din telefon. Alla långivare inom snabblån har olika tillvägagångssätt men vanligast är att du får besked direkt på skärmen.

SMS lån ränta 

SMSlån bästa ränta trots betalningsanmärkningRäknat i procent kan SMS lån landa på hundratals procent. Däremot blir inte den slutliga kostnaden så stor. T.ex.  lånar man 1500 kr med en återbetalningstid på 30 dagar då kommer lånet att kosta ungefär 150 kr i slutändan.  Dvs du kommer då att få betala tillbaks 1650 kr.
Betalar du inte tillbaka enligt avtal kommer lånet att kosta dig mycket pengar. Dröjsmålsränta och förseningsavgift tillkommer direkt om du inte betalar enligt uppgjord återbetalningsplan. Se därför till att betala tillbaka enligt ö.k. och att hålla belåningstiden så kort som möjligt. 
Något ni bör ha koll på är att en uppläggningsavgift eller startavgift höjer den effektiva räntan väldigt mycket. Även om det är en engångsavgift försök att finna ett SMS lån utan avgift som uppläggningsavgift eller startavgift.

Räntefritt SMS lån 

Vissa kreditgivare och långivare hos Lånehallen.se erbjuder dig kostnadsfria lån under en kortare period, oftast upp till en månad. Det innebär att du som kund har möjlighet att ta ett gratis sms lån om du betalar tillbaks inom en månad. Det resulterar då i en effektiv ränta på 0%.

Konsumentverket & Finansinspektionen 

De långivare som lånar ut pengar er mot konsumenter genom SMS-lån måste finnas registrerade hos Finansinspektionen. kreditgivarna måste även söka tillstånd och bli godkända hos myndigheten för att få bedriva utlåning genom SMS lån. Mycket utav Finansinspektionens roll är även att förhindra penningtvätt genom SMS lån.

När registrering finns hos Finansinspektionen behövs även tillsyn, vilket sköts utav Konsumentverket. Dvs. tillsyn utav långivarnas kreditprövning och marknadsföring sköts utav konsumentverket.

Många utav våra långivare betalar ut 7 dagar i veckan inkl. storhelger som midsommarafton, Julafton och nyårsafton.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Privatlån

Ta här del av lägsta räntan och villkoren för att låna!

Billån

Låg ränta till ert billån finner ni här! Klicka här för att ta del av dagens erbjudanden med låg ränta och bra amorteringsplan!

Låna till Resa

Här finner ni de bästa erbjudandena idag kring ränta och amortering när ni ska låna till er resa!

Tillfällig Kredit

Ta del av lägsta räntan inför ett tillfälligt lån! Här kan ni välja det erbjudande som passar just er med ränta och amorteringsplan!

SMS Lån

Snabb utbetalning vid akuta tillfällen! Här finner ni det SMS lån som passar just er! Erbjudandena är de bästa på marknaden!

Studielån

Ta del av lägsta räntan när ni ska låna för studier! Klicka här och ni får ett erbjudande direkt med ränta och amorteringsplan!

Våra bästa Privatlån:
Låne Summa:
Lånetid:
Visa fler Banker
Visa fler Banker
Andra har läst om: