Om oss

Lånehallen.se en förmedlingstjänst utav lån!

 

Om oss att låna pengar

Vi som jobbar med denna låneförmedling är främst ifrån finanssektorn men även personal ifrån större företag inom Telecom och elektronisk handel. Med en blandad erfarenhet har vi säljare, ekonomi och programmerare som brinner för att ge er som kund den bästa upplevelsen och guidningen när ni ska låna pengar eller jämföra lån eller krediter. 

Vi har kontor och personal både i Stockholm och Gotland där vi hjälper både privatpersoner samt företag att få krediter och lån till bästa ränta och villkor.

Tomsjo Consulting AB är godkänd att bära sigillet ifrån UC (Upplysnings Centralen) som är en trygghet för er som kund, att ni är har kommit till rätt låneförmedlare utav lån och krediter.

Våra tjänster:

Privatlån

Ta här del av lägsta räntan och villkoren för att låna!

Billån

Låg ränta till ert billån finner ni här! Klicka här för att ta del av dagens erbjudanden med låg ränta och bra amorteringsplan!

Låna till Resa

Här finner ni de bästa erbjudandena idag kring ränta och amortering när ni ska låna till er resa!

Tillfällig Kredit

Ta del av lägsta räntan inför ett tillfälligt lån! Här kan ni välja det erbjudande som passar just er med ränta och amorteringsplan!

SMS Lån

Snabb utbetalning vid akuta tillfällen! Här finner ni det SMS lån som passar just er! Erbjudandena är de bästa på marknaden!

Studielån

Ta del av lägsta räntan när ni ska låna för studier! Klicka här och ni får ett erbjudande direkt med ränta och amorteringsplan!