Jämför Privatlån och Räntor

Ansök redan idag! 

Här hittar du de populäraste kreditföretagen för privatlån.  Välj enkelt nedan, ansökan är kostnadsfri.

Loan Comparisons

Amount:
Term:
Show more results

Jämför lån genom våra 80 st anslutna partners! 

Jämför lån av alla typer med lånehallen.se. Hos oss hittar ni alla typer utav lån, t.ex. Privatlån och Företagslån. Vi har i dagsläget 80 stycken anslutna Banker, Kreditgivare, långivare och samarbetspartners.

Vi är stolta över att kunna erbjuda er möjligheten att jämföra lån hos över 80 st långivare, kreditgivare och samarbetspartners i Sverige vilket ger större chans att din låneansökan beviljas, och ni kan välja den Bank eller långivare som du tycker erbjuder bäst ränta och villkor. Vi anser oss täcka de flesta långivare som finns på den svenska finansmarknaden!

Kostnadsfri jämförelse utav lån 

Att jämföra lån är gratis och en ansökan i sig är inte bindande. Låt Banker och Kreditgivare buda om att ge dig lägst ränta och bra villkor. Du kan låna upp till 600 000 kr som privatlån och miljoner kronor som företagslån.

Snabb utbetalning 

De flesta utav våra samarbetspartners erbjuder snabb utbetalning vilket gynnar er om det är bråttom med att låna pengar.

Jämför Räntor 

Vi har Banker, Kreditgivare och långivare som erbjuder som lite som 2,95% ränta, vilket är väldigt förmånligt! När ni jämför de olika långivarna kommer ni att bli erbjuden en räntesats. Ni väljer själv det erbjudande som passar er med ränta! Dvs. låt de olika långivarna slåss om att få er som kund!

Säkerhet – BankID

Erbjudanden ges till er per jämförelse och ni fullföljer sedan er ansökan med Bankid för att säkerställa er identitet och göra transaktionen säker.

Kreditupplysning 

Oftast tas bara en kreditupplysning och många använder UC, dvs. Upplysningscentralen. Vissa använder andra företag för kreditupplysning, så att även de med betalningsanmärkning kan jämföra lån och låna pengar.

Jämför lån utan UC 

Du kan jämföra lån utan en kreditupplysning genom UC (upplysningscentralen) via flera utav Kreditgivare och långivare. Många ställer krav på inkomst och att du inte har obetalda skulder hos kronofogden.
 

Jämför lån utan säkerhet 

Ska ni låna utan säkerhet är det Privatlån eller Blancolån som ni ska ansöka om. Vi har 80 stycken olika samarbetspartners inkl lånegivare och kreditgivare som accepterar lån utan säkerhet.

Fördelar 

  • Kostnadsfri jämförelse utav Kreditgivare och banklån
  • Ej bindande
  • Snabbt svar
  • Jämför och låna trots betalningsanmärkning
  • Snabba utbetalningar
  • Enkel ansökan
  • Säker ansökan med Bankid

Omdöme och recensioner 

Läs gärna våra recensioner utav de populäraste Bankerna, kreditgivarna och långivarna. Vi har även omdömen som vi delar med oss utav så att ni ska känna att ni väljer ett lån med rätt förutsättningar utifrån er ekonomiska situation.

Vilka typ av lån och tjänster jämför vi? 

Vi hjälper er

Vi på Lånehallen.se hjälper er att finna ett lån som passar just er! Alternativen är många och det vill vi ska förbli. Vi anser att det ska vara konkurrens marknaden och med alla våra samarbetspartners bidrar vi till att hålla marknaden på den nivå som gynnar er låntagare på bästa möjliga sätt. Medans vi ser till att vår tjänst låter långivare att budar och slåss om er låntagare, ska ni kunna förlita er på att vi levererar så låg ränta som möjligt och bästa möjliga villkor genom vår lånetjänst.

Med detta skrivet; behöver du låna pengar har ni kommit rätt! Jämför lån & räntor och spara pengar genom att välja rätt långivare.