Fakturino Företagslån. Vi hjälper ert företag med att låna pengar

Ansök redan idag!

Fakturino Företagslån- Ansök om Lån med bra Ränta

Fakturino har hjälpt över 10 000 företag att hitta rätt företagsfinansiering digitalt. Jämför själv bland upp till 18 banker och finansbolag i vår plattform. Jämförelsen är gratis, du har tillgång till en expert vid frågor och du kan signera med Bank-ID för att få betalt direkt. 

● Lån och krediter upp till 20 miljoner. 

● Våra experter kan hjälpa till att skräddarsy 

● Du kan också koppla på din bokföring och se låneutrymmet direkt 

Om Fakturino 

Fakturino har hjälpt över 10 000 företag att hitta rätt företagsfinansiering digitalt. Jämför själv bland upp till 18 banker och finansbolag i vår plattform. Jämförelsen är gratis, du har tillgång till en expert vid frågor och du kan signera med Bank-ID för att få betalt direkt. Fakturino finns idag i tre länder. 

Låneerbjudande och ansökan 

Fakturinos ansökan är snabb och enkel att genomföra och när du är klar kan du logga in för att överblicka dina alternativ. I plattformen kan du välja att gå vidare med ett bud eller tala med våra experter via chatt eller telefon om du har några funderingar. Ibland har du som företag alla förutsättningar för att digitalt få betalt direkt, medans andra företagare ofta vill gå igenom sina alternativ tryggt och säkert. Hos Fakturino kan du göra båda. 

Fakturino samarbetar med ca 30 banker och finansbolag varav 18 sysslar med företagslån och krediter. Vår långa erfarenhet gör att vi har förmedlat över 11 miljarder kronor till svenska och norska företag. Vi hjälper företag att sänka sina kostnader, förbättra sin likviditet, hitta det billigaste fastighetslånet eller brygglånet och finns med under hela processen för att hjälpa företagare att växa. Vi jämför även factoring och företagsleasing och nästan var fjärde bolag som jämför via Fakturinos plattform återkommer till oss för att låta oss sköta deras finansieringsfrågor. Vad det än kan gälla. Vår minsta användare är egenföretagaren och vår största användare kan vara publik. 

Fakturino Sverige AB grundades 2013 och ägs av Bonnier-gruppen via Bonnier News sedan 2018. All vår datahantering följer deras höga standard och kan läsas mer om här: https://gdpr.bonniernews.se/. Vi hjälper organisationer som allabolag.se, Driva Eget och Dagens industris läsare att jämföra via vår plattform i deras miljöer eftersom deras läsare uppskattar vår tjänst. 

Fördelar 

● Gratis jämförelse 

● Inget är bindande 

● Flest aktörer 

● Ofta utbetalt direkt 

● Skräddarsydda lösningar med våra experter. 

● Erfarenhet. Vår expertis gör att vi ofta kan hitta bättre lösningar än våra konkurrenter som endast arbetar digitalt. 

Nackdelar 

 Kan du som företagare få lån av din husbank så kan det vara billigare, men tar längre tid. 

● Inte tillgång till expert på helger. Du kan göra en jämförelse och välja finansiering dygnet runt. 

● En UC tas på ditt bolag. Dock bara en även fast du får bud från alla relevanta aktörer. 

Kundtjänst

Kundtjänst är öppen måndag-fredag 8:00-18:00. 

Vi nås dygnet runt på info [a] fakturino.se 

Vår jämförelse möjliggör direktutbetalning. Huruvida det sker eller inte beror på när ni vill ta beslutet och hur snabbt affären blir klar. Självklart fungerar det med Bank-ID. 

Löptid: 1 månad – 5 år

25 000 – 60 000 000

Ränta från 6% (årsränta)

Villkor: 

För villkor kring hantering av person- och företagsuppgifter, se: https://gdpr.bonniernews.se/ 

Alla våra aktörer har sina egna riskprofiler och storlekar på sin långivning. Du kan alltid jämföra efter dina önskemål och alla bud är villkorade till att den data de baseras på är fullständig.


 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Fakturino Företagslån. Vi hjälper ert företag med att låna pengar

Nominell ränta: 6.99%
Låna: 5 000 – 600 000 Kr
Låneperiod: 1 – 15 År

Exempel Företagslån

Belopp: 65 000 kr
Löptid: 5 år
Ränta: 13,99%
Effektiv ränta: 15,88%
Uppl-avgift: 0 kr
Aviavgift: 0 kr
Månadskostnad: 1 531 kr
Att återbetala: 91 866 kr