Freedom Finance - Billån

Ansök redan idag!

Freedom Finance - ger bra billån!

Billån utan säkerhet

Med Freedom finance kan du ansöka om ett billån, utan att du behöver ha bilen som säkerhet. Det är vanligt vid andra billån att man har bilen som säkerhet, vilket du inte behöver ha när du ansöker genom Freedom finance.
På detta sätt spelar det ingen roll om du ska låna till ny bil eller begagnad bil, då du inte har bilen som säkerhet. Du kan köpa vilken bil du vill med hjälp utav Freedom finance.

Låna till bil – Så här gör du!

När du har funnit din bil du vill köpa behöver du finansiering! Finansiering utav bil är något som Freedom finance kan hjälpa er med! 

Såvida du inte har kontanter på kontot och kan betala bilen direkt, behöver du någon form utav lån. Tar du ett lån hos en auktoriserad bilfirma via en avbetalnit.ex. behöver enligt lag 20% i kontantinsats. Det är inte alltid man kan hosta upp 20% i kontantinsats, och då blir det problem. 

Lösningen är då att använda sig utav Freedom finance, där du kan låna till hela bilen, utan kontantinsats. Dessutom behöver du inte ha bilen som säkerhet. Skulle du ha bilen som säkerhet så måste du lösa lånet om du säljer bilen, dvs. du kan inte behålla alla pengarna, utan lånet måste betalas lösas i samband med försäljningen utav bilen.Låna pengar genom att fylla i ansökan. K

 

Jämföra flera billån – bästa möjliga ränta & villkor

När du lånar till en bil är det väldigt viktigt att du skaffar ett billån med så bra villkor som möjligt. När Freedom finance hanterar din ansökan skickas din låneansökan till flera långivare som som sedan tar fram erbjudanden till dig. Bankerna/kreditgivarna får därmed buda kan man säga, där långivarna kommer att ge dig olika erbjudanden på ränta och villkor. Du väljer det billån som passar dig bäst! Det behöver kanske inte vara lägst ränta utan kanske du vill prioritera lånetid eller lånebelopp. Oavsett är det viktigt att du väljer det erbjudande om billån som passar dig och din ekonomi där lägst ränta brukar bli det vinnande billånet.

Vilken ränta på billån?

När du tar ett billån genom Freedom finance kommer räntan att sättas individuellt. Räntan som erbjuds er kommer att variera beroende på hur de olika långivarna beräknar, de har alla sin egen modell för hur de beräknar räntan. Det som däremot påverkar räntan är hur din ekonomi ser ut när en kreditupplysning tas. Likaså lånebeloppet och återbetalningstiden påverkar den ränta som du erbjuds.

Klicka här för att ansöka om lån hos Freedom finance

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Våra bästa Privatlån:
Låne Summa:
Lånetid:
Visa fler Banker
Visa fler Banker
Läs mer om Zmarta: