Zmarta - Billån Snabbt & Enkelt

Ansök redan idag!

Zmarta - Billån med låg Ränta

Zmarta – Billån online som Privatlån – Låna och köp er bil idag!

 •  Zmarta Erbjuder er ett smidigt och tryggt billån! Zmarta hjäper er med finansiering utav er bil oavsett om ni köper ny bil eller en begagnad bil.
 • Jämför Billån med låg ränta hos Zmarta! Erbjudanden ifrån ett flertal banker och endast en kreditupplysning. Dessa erbjudanden är självklart kostnadsfria och ni ansöker enkelt och snabb!

Varför Zmarta Billån med Privatlån?

 • Zmarta hjälper er att köpa er bil genom ett förmånligt billån online! Ni ansöker tryggt via BankID! Ej bindande och ni lånar utan säkerhet genom något som heter Blancolån eller Privatlån online
 • Zmarta hjälper till att fåt lägsta möjliga ränta ifrån Banken genom att jämföra lån online.
 • Genom Smarta kan du ta ett Billån upp emot 600 000 kr för att köpa bil utan dolda avgifter.
 • Byt ert gamla billån till ett nytt billån med hjälp av smarta och tjäna pengar! Dvs. Zmarta hjälper er att spara pengar genom nytt Billån! Köp er bil genom Zmarta privatlån som är förmånligt!
 • Zmarta hittar det bästa billånet åt er med snabb utbetalning till konto.
  Bindningsfri & kostnadsfri ansökan!
 • Billån utan kontantinsats, dvs. utan säkerhet!

Mer om Zmarta Billån när du ska köpa bil

Kvinna glad efter fått nycklarna till ny bilNormalt när man köper ny eller begagnad bil hos en auktoriserad bilhandlare behöver du ha kontantinsats för att låna resterande belopp som bilen kostar. Denna kontantinsats är 20% av bilens köpesumma.
Med Zmarta Privatlån lånar eller finansierar du 100% av bilens köpesumma utan att använda dig utav kravet på kontantinsats. Likaså är då då inte heller bunden att köpa bilen hos en auktoriserad bilhandlare, utan kan köpa bilen utav en privatperson om du så önskar, t.ex. genom Blocket.se.

Det Smarta med Zmarta är att de hjälper dig med finansiering utav din bil avsett om du köper en Ny eller begagnad bil. Löptiden är upp till 18 år och månadskostnaden för billån bestäms utav flera faktorer! 

Hur går jag tillväga när jag ska köpa ny eller begagnad bil, och behöver billigt lån?

 1. Du letar upp en bil du vill ha.
 2. När du vet vad bilen kostar dig, gör du en ansökan om ett privatlån (nämns billån i artikeln, då det är till en bil du ska låna).
 3. Zmarta behandlar er ansöka gentemot olika banker för att presentera dig vilken bank / kreditgivare som kan tillhandahålla det bästa lånet med ränta och villkor under den tid som ansökan görs.
 4. Du kan även innan ansök om billån för att få veta vad du har att röra dig med kring summa på bilen. Bra att ha när du inte riktigt vet vilken bil du vill ha, men vill veta vilken summa du har att röra dig med!
 5. Efter godkänt lån genom Zmarta kan du i lugn och ro leta efter den bil som passar dig och familjen! Sportbil? Familjebil?… endast lånesumman sätter begränsningarna!

Sammanfattning när du ska köpa bil via Zmarta

När du har funnit den bil du vill köpa, behöver du finna en bra finansiering utav din bil genom Zmarta, oavsett om det är en ny bil eller en begagnad bil. Zmarta hjälper er med ett tryggt privatlån som finansierar bilköpet. Zmarta har direktkontakt med över 30 Banker och kreditgivare och kan på så sätt jämföra flera billigare lån och räntor till din fördel.

Dags att köpa bil? Hos Zmarta kan du ansöka om ett förmånligt Billån (Privatlån) som jämför lån hos  30 Banker och långivare. Med bara en kreditupplysning ifrån UC kan du låna upp till 100% av bilens köpesumma genom Zmarta.

 • Jämför Kostnader, ränta och villkor.
 • Snabbt svar på låneansökan
 • Ej bindande låneansökan
  Du ansöker snabbt och smdigt
 • Snabb utbetalning, ofta redan samma dag. 
 • En Kreditupplysning, UC (Upplysningscentralen)
 • Zmarta kan även efter bilköpet ta fram en billig bilförsäkring till er nyinköpta bil.

Billån, vad är det?

Billån genom Zmarta privatlån kan du köpa bil. Ansök härEtt billån är normalt ett lån där du har bilen som säkerhet. Dvs. att bilen är pantsatt som en säkerhet för lånet. Du ska dessutom normalt ha 20% av bilens köpesumma kontant, dvs. kontantinsats, och låna resterande 80% av Bilens köpesumma. Detta är Normalfallet med ett Billån.
Med Zmarta Privatlån kringgår du detta med kontantinsats och ha bilen som säkerhet. Du lånar inte bara 80% av bilens köpesumma, utan istället 100% av bilens köpesumma om det är vad du behöver. Finns med andra ord inga begränsningar kring belåning och framförallt inget behov utav kontantinsats, och du äger bilen själv!

Varför ska jag använda Zmarta för att jämföra Billån (Privatlån)

Det är viktigt för dig att kunna hitta ett billigare lån med lägst ränta och bäst villkor när du ska låna pengar till bil. Zmarta hjälper dig med detta kostnadsfritt mot över 30 anslutna banker och långivare kan det tas fram ett flertal privatlån med olika ränta och villkor. Zmarta låter på så sätt Banker och långivare att buda om att få dig som kund. När du fått alla anbud genom Zmarta, väljer du det Privatlån som passar dig bäst. Det kan skilja sig rejält ibland kring ränta t.ex. och därför viktigt att ni använder Zmarta som låter Banker och kreditgivare att buda om att få dig som kund och låntagare.

Hur mycket pengar får jag låna till en bil?

Med ett privatlån kan du låna upp till 100% av bilens pris. Du kan genom Zmarta låna upp till 600 000 kr men hur mycket du får låna beror på just hur din ekonomiska situation ser ut. När (UC) på dig kommer alla Banker och långivare att dela på denna kreditupplysning för att göra en bedömning på hur mycket du kan låna och till vilken ränta och villkor. Varje låneinstitut har sina egna beräkningar och kalkyler på hur man beräknar hur kreditvärdig du är och därför kommer det skilja sig mellan de olika bankerna kring ränta och om banken har ett ev. tak för hur  mycket just du får låna för att finansiera ett bilköp.

 

Vilken ränta får jag på billånet?

Vilken ränta du får på ditt billån (privatlån) sätts utav de banker och långivare som Zmarta är ansluten till och samarbetar med. Zmarta är ansluten till alla viktiga och relevanta banker och kreditgivare och de kommer att använda sina kalkyler och beräkningar för att beräkna er kreditvärdighet och ta fram en individuell ränta för just er. Därför kan inte Zmarta säga att du får just en specifik ränta, då det är mycket som spelar in. Men Zmarta jämför alla banker och långivare så du kommer kunna välja den Bank och kreditgivare som erbjuder er den lägsta räntan.

Kan jag ansöka om billån/Privatlån när jag har betalningsanmärkning?

Ja, det går bra att skicka in en ansöka trots betalningsanmärkning hos Zmarta. Inte alla Banker och Långivare accepterar betalningsanmärkning i sina kalkyler och beräkningar, men vissa gör det som Zmarta samarbetar med.

Om du har betalningsanmärkning får du ändå inte ha en skuld gentemot Kronofogden. Likaså måste det påvisas en stabil ekonomi när man gör beräkningen utav er kreditvärdighet. Betalningsanmärkning är något som alla kan råka ut för vid ett tillfälligt slarv, men inget som är gynnsamt om du inte tagit tidigare betalningsanmärkning på allvar.

Klicka på bild för att komma till Zmarta låneansökan

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Våra bästa Privatlån:
Låne Summa:
Lånetid:
Visa fler Banker
Visa fler Banker
Läs mer om Zmarta: