Låna pengar utan UC

Låna pengar utan UC kreditupplysning /Upplysningscentralen (med mobilt BankID)

UC (UpplysningsCentralen) är en av de vanligaste kreditupplysningsföretagen som kreditgivare och banker använder sig utav när man ska låna pengar. Det innbär att om man t ex. har många förfrågningar hos UC kan det ses som något negativt, och att man är kreditbenägen. Så behöver det inte alltid vara, utan det kan t ex. vara att man är i början av vuxenlivet eller man har genomgått en större förändring i livet som en seperation och då behöver man ofta ta nya lån och tjänster som tv-abonnemang mm. Därför är det fördelaktigt för dig att ansöka om lån utan att UC är inblandade, då de registrerar antal förfrågningar. Att ha flera förfrågningar ifrån kreditgivare är då inte fördelaktigt för dig som som ska ansöka om ett SMSlån, Microlån eller Privatlån.

Det finns idag flera bra kreditupplysningsföretag som alternativ till UC (Upplysningscentralen) som ger kreditinformation. Några utav dessa kreditupplysningsföretag är Bisnode, Sergel, Creditsafe, Syna, Sergel och Decidas. som många kreditgivare använder sig utav.

Hur mycket pengar kan jag låna utan UC kontroll?

De flesta kreditgivare och långivare lånar ut mellan 1.000 kr – 25.000 kr medans  Risicum lånar ut upp till 50.000 kr utan UC kontroll. Idag är smslån, snabblån, kontokrediter och blancolån (privatlån) de vanligaste lånetyperna som inte alltid kräver en förfrågan hos UC och kan därmed godkännas trots att du har många förfrågningar hos UC (Upplysningscentralen).

 

VarförMånga UC-förfrågningar påverkar din kreditvärdighet negativt. Att du undviker för många förfrågningar hos UC är därför en anledningen att låna pengar utan UC.

Ansök hos våra långivare där ni kan låna utan UC genom nedan länkar:

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest