Ansök redan idag!

Polaris Finans - Ansök om Lån Baserat på din KreditScore

De flesta känner igen Polaris Finans genom deras tjänst där man kan räkna ut sin kreditscore, detta är något man ofta kommer i kontakt med när man ska ansöka om ett lån. Genom Polaris Finans får du även erbjudanden om lån som passar din kreditvärdighet.

Det är väldigt enkelt att göra en ansökan, det är helt gratis och tar bara 2 minuter att göra. Polaris Finans använder sig inte av UC för att räkna ut din kreditscore.

Polaris Finans använder sig av befintlig data från olika långivare över tusentals låneansökningar ligger i grund för att på ett matematiskt sätt räkna ut vad din kreditscore är.

Kreditvärdighet är ett mått som bankerna använder sig av för att bevilja ett lån. Polaris Finans ger ett kreditbetyg från A till F. Högsta möjliga är A och lägsta är ett F. Du är därför väldigt kreditvärdig om du får betyget A. En klassificering som F betyder att du inte är kreditvärdig. Kreditscore räknas ut genom att jämföra din data med tusentals andra personers ekonomiska situation. Bra kreditscore innebär större sannolikhet att du får låna mer och till bättre ränta.

Få ditt kreditbetyg direkt på skärmen!

För att räkna ut din kreditscore och få låneerbjudanden är det följande som gäller:
  • 18 år åldersgräns
  • Svenskt personnummer, bosatt och skriven i Sverige.
Att tänka på:

Det tas ingen UC för att få reda på din kreditscore. Däremot kan långivarna som presenteras ta en UC eller kreditupplysning.

Ansöka om lån och få din kreditscore

Ansök genom att klicka på knappen ”ansök här”. Ni tar då ta del flera olika privatlån och Blancolån. Behöver ni Räkna ut Kreditscore använder ni samma länk.

Ange namn, mobilnummer och e-postadress. I nästa steg fyller du i personnummer, antal barn, bostadssituation, månatliga utgifter, om du äger en bil och ditt civilstånd. Fyll i om du har betalningsanmärkningar eller ej, hur länge du du varit bosatt i din bostad. Ange din utbildningsnivå, jobbsituation och lön före skatt. Fyll i om du har några studieskulder eller andra skulder. Efter att ha skickat in all information kommer du att få se din kreditscore och erbjudanden om lån som matchar din kreditvärdighet.

Ni får besked om er låneansökan online direkt på skärmen använd din mobiltelefon, dator eller surfplatta. Polaris Finans låneprocess är väldigt enkel och smidig. Efter beviljat lån använder ni er av Mobilt BankID eller BankID på fil för att signera banklånet eller kreditkortet.

Du kan låna mellan 5 000 – 500 000 kr. Lånetiden är mellan 1 – 15 år.

Vad erbjuder Polaris Finans?

Polaris Finans erbjuder dig som privatperson förmånlig kredit och privatlån. När du ansökt och blivit beviljad lån kan du använda pengarna till vad du vill! Många använder pengarna till att finansiera en bil, en resa eller något annat. Eller varför inte ett nytt kök eller en ny båt? Möjligheterna är många med ett privatlån genom Polaris Finans. Visste du att ni även kan lösa andra krediter och lån genom Polaris Finans? Ofta har man små lån utspridda hos olika långivare och till en högre ränta. Genom att ta ett samla lån genom löser ni era gamla krediter med ett nytt lån med lägre ränta.

Tips, Se gärna till att ni avslutar er tidigare krediter hos de kreditgivare som ni haft sedan innan efter ni blivit beviljade ett lån. Om ni har kvar dessa finns de registrerade hos t ex UC (upplysningscentralen). Det är till fördel för er som låntagare att ha så få krediter som möjligt registrerade hos t.ex. UC (Upplysningscentralen) och andra kreditupplysningsföretag. Man kan beskriva det som att ni blir mer kreditvärdig desto färre krediter ni har, även om ni inte nyttjar krediten för tillfället. På detta sätt höjs även er kreditScore.

Vad är Kreditvärdighet / Kreditscore?

Desto högre kreditvärdighet du har, desto större chans har du att få lån hos en Bank. Detta är viktigt om du behöver ett lån för t.ex. bil, bostad, resor eller vad det må vara. Ju högre kreditscore eller kreditpoäng du har desto bättre ränta får du och lättare få lån hos banken. Denna Kreditvärdighet använder sig bankerna utav för att räkna ut vilket lån eller finansiering de kan erbjuda just dig och till vilken ränta.

Hur förbättrar jag min kreditscore?

Det finns inga snabba genvägar för att förbättra sin kreditscore för att bli mer kreditvärdig. Några tips är följande:

  • Minska din skuldsättning, betala av dina skulder.
  • Försök att spara pengar, avsätt en liden del av din lön varje mån.
  • Öka dina intäkter, be om löneförhöjning eller byt jobb. Jobba extra.
  • Investera pengar i aktier, fonder eller fastigheter.

Kontakta Polaris Finans

Kontakt sker framför allt via e-post:
Kundtjänst: kontakt@polarisfinans.se
Info: info@polarisfinans.com

Ägare av Polaris Finans är företaget Response Finance
Som även ligger bakom Aros Finans

Polaris Finans

v/Response Finance ApS
Åboulevarden 22, 4.
8000 Aarhus
Denmark
Org.nr.: 33579829
Email: contact@responsefinance.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Nominell ränta: 6.99%
Låna: 5 000 – 600 000 Kr
Låneperiod: 1 – 15 År

Exempel Privatlån

Belopp: 65 000 kr
Löptid: 5 år
Ränta: 13,99%
Effektiv ränta: 15,88%
Uppl-avgift: 0 kr
Aviavgift: 0 kr
Månadskostnad: 1 531 kr
Att återbetala: 91 866 kr