Långivaren Brocc lånar ut pengar eller så kan du investera i att låta Brocc låna ut dina pengar! Fyll i ansökan genom att klicka här!

Ansök redan idag!

Brocc - Ansök om Privatlån eller Investera i Lån

Privatlån upp till 350 000 kr utan säkerhet

Brocc är en väldigt intressant lånegivare som förutom att låna ut pengar även låter dig investera i att låna ut pengar via Brocc. Detta kallas för ‘peer-to-peer långivare’ och Brocc sköter allt åt er, och ni kan räkna med en bra avkastning om man jämför med en sedvanlig bank.

Likaså kan kan ni låna pengar till en väldigt förmånlig ränta. “Win-Win” för alla som är anslutna till Brocc. Brocc är inte ny inom “peer-to-peer” segmentet utan hette tidigare ‘Sparlån’ men bytte till namnet Brocc och har vuxit på den svenska marknaden sedan år 2016.

Privatlån

Lånen som Brocc förmedlar är av typen privatlån. Som minst kan du låna 10 000 kronor via Brocc, som mest 350 000 kronor.

Med Brocc tar du ett privatlån utan säkerhet. Du behöver alltså inte sätta din bostad, din bil eller något annat i pant för lånet. Istället är det din återbetalningsförmåga som avgör om du får låna och till vilken ränta.

Lån hos Brocc har en löptid på mellan 6 månader och 10 år. Löptiden är den tid du har på dig att betala tillbaka lånet på. Oavsett vilken löptid du väljer, får du fast ränta på ditt privatlån.

Ett privatlån med låg ränta hos Brocc kan du använda till väldigt mycket. Några exempel är som följer:

 • Kontantinsats
 • Renovering
 • Reparation
 • Fordonsköp (Billån)
 • Båtlån
 • Konsumtion
 • Köp av Elektronik
 • Samla andra befintliga lån

Vad behövs för att bli beviljad lån med låg ränta? 

 • Godkännas vid en kreditupplysning/kreditprövning.
 • Du som ansöker måste vara 20 år fyllda.
 • Vara skriven i Sverige sedan minst tre år tillbaka.
 • Ha en fast inkomst
 • Inga betalningsanmärkningar.

Enkel och snabb låneprocess:

Brocc gör en grundlig kreditbedömning av varje låntagare och ansökan beviljas endast till kreditvärdiga personer med god återbetalningsförmåga. D Alla lån är så kallade annuitetslån med fast ränta. 

 • Pengarna betalas ut till ert bankkonto nästa bankdag, oftast inom 24 timmar.

Som vi nämnt ovan kan du hos Brocc låna mellan 10 000 – 350 000 kronor genom att klicka på ‘Ansök här‘. 

Följ får “Steg för Steg” instruktion nedan för att göra en låneansökan:

 1. Klicka på länken nedan ‘Ansök här‘.
 2. När du är på deras lånesida klickar du på “Ansök med BankID”.
 3. Nu när du är på deras lånesida (se bild nedan) kommer du att översta få ange
  Hur mycket pengar du vill låna, samt under hur lång tid du vill betala av lånet på vilket är till grund för betalningsplanen.
 4. Fyll i Mobiltelefon
 5. Fyll i E-post
 6. Fyll i personnummer
 7. Välj boendeform
 8. Välj Sysselsättning
 9. Välj Civiltillstånd
 10. Välj Antal barn. Har du inga barn väljer du “Inga barn”. Not. barn räknas som barn och ungdomar under 18 år.
 11. Välj syftet med er låneansökan, t ex. Billån, Kontantinsats eller
 12. Välj ev. medsökande till lånet. Notera att medsökande ökar chansen till att lånet biviljas. Medsökande kan t.ex. vara Make eller Maka.
 13. Godkänner du villkoren klickar du sedan på “Ansök med BankID”. Du signerar din låneansökan med BankID på fil eller med Mobilt BankID.

Nu kan du även överst på lånesidan se hur mycket din månadskostnad kommer att bli och du kan utefter det ta ställning till om du ska gå vidare med din låneansökan eller inte.
Informationen du har angett kommer vara till grund för att Brocc ska kunna behandla er låneansökan snabbt och smidigt..

Du får som regel svar inom 24 timmar och godkänns din låneansökan överförs pengarna till ert konto direkt. 

Låna pengar låg ränta
Fyll i fälten enligt bilden och skicka sedan in er låneansökan till Brocc. Låneprocessen tar upp till 24 timmar och lånesumman betalar direkt ut till ert konto därefter.

 

 

Investera i svenska privatlån

Hos Brocc kan privatpersoner och företag låna ut pengar direkt till andra svenska, kreditvärdiga privatpersoner, utan dyra mellanhänder. Brocc tar hand om all administration och den som investerar får möjlighet till en stabil och hög avkastning på sina sparpengar*.

Den som vill investera registrerar ett konto på mindre än 2 minuter och kan göra sin insättning via Swish eller en banköverföring. Pengarna lånas sedan ut till många olika kreditvärdiga svenska låntagare för en god riskspridning. Alla lån inom Brocc är annuitetslån, så varje månad får investeraren tillbaka amortering och ränta, som man kan välja att antingen ta ut eller återinvestera för ränta-på-ränta-effekt. Du lånar alltid ut till flera personer. Minst 250 kronor och max 2,5 % av ditt kapital lånas ut till en och samma person.

Att vara en investerare hos Brocc betyder

 • Förväntad avkastning på 6 %*
 • Låg risk*
 • Pengar tillbaka varje månad
 • Resultatbaserad avgift

*Investeringar innebär alltid en risk. Historisk avkastning är inte en garanti för framtida avkastning.

 Spara hos Brocc

 • Lägsta sparränta: 4% 
 • Högsta sparränta 8%.
 

Om Brocc

Brocc är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor för finansiella tjänster. För dig som lånar betyder det mer rättvisa villkor med individuell ränta och för dig som lånar ut betyder det möjlighet till god avkastning på dina sparpengar*.

Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar.

Om Fair Finance Movement

Banker ger kunderna dåliga villkor medan de själva håvar in enorma vinster. Något måste göras tycker vi. Inom flera branscher har kundernas villkor förbättrats när teknik har gjort det möjligt att ta bort onödiga mellanhänder. Vi tycker att det är dags för samma rättvisa utveckling inom finansbranschen.

Vi har skapat en marknadsplats där privatpersoner som vill låna pengar enkelt kan mötas direkt med dem som vill låna ut pengar. I praktiken flyttar vi makten från de traditionella bankerna till kunderna, där vi tycker att den hör hemma.

Fler och fler upptäcker fördelarna med att investera och låna utan bankens inblandning. Det ser vi som en resning mot förlegade strukturer och för rättvisa. Det är på väg att bli en folkrörelse;

Join The Fair Finance Movement.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Långivaren Brocc lånar ut pengar eller så kan du investera i att låta Brocc låna ut dina pengar! Fyll i ansökan genom att klicka här!

Nominell ränta: 3.25%
Låna: 10 000 – 350 000 Kr
Låneperiod: 6 mån – 10 År

Exempel Privatlån

Belopp: 284 750 kr
Löptid: 7 år
Ränta: 4,45%
Effektiv ränta: 5,31%r
Månadskostnad: 3 981kr
Att återbetala: 13 554 kr