Låna pengar direkt på kontot

låna pengar direkt på kontot… även kallat SMS-lån och Microlån!

Som vi tidigare beskrivit i våra artiklar uppstår ibland situationer i livet och vardagen där man kan vara i behov utav Microlån, SMS-lån eller snabblån som det även kallas. Dessa typer utav lån kan man ta när det uppstår en situation där man behöver pengar med kort återbetalningstid eller pengarna väldigt fort utbetalda. Skulle det inte vara akut rekommenderar vi att ni istället tittar på våra vanliga Privatlån som ni kan jämföra med måna kreditgivare och banker. Privatlånen har en lägre ränta men de har oftast hårdare krav på inkomst och ordnad ekonomi utan någon betalningsanmärkning hos UC.

De flesta Microlån och SMS-lån får ni svar inom minuter efter att ni klickat på ”ansök”. Ni identifierar er via ert Mobila BankID och ni har pengarna på kontot några minuter därefter. 

Microlån och SMS-lån finns på olika nivåer och måna använder sig utav uttrycket “låna pengar direkt på kontot”. Ifrån att ni behöver låna 1.000, 3.000 kr, 5.000 kr upp till 30.000 kr. Likaså är återbetalningstiden olika, ifrån en månad till flera år. Tänk på att räntan i regel är högre på dessa typer utav lån! Därför vill vi åter poängtera att ni inte tar detta lån om det inte är nödvändigt. Annars rekommenderar vi er att ni jämför våra vanliga privatlån.

T ex. Microlån och SMS-lån kan vara nödvändig om det är brist på kapital på kontot och hyran eller en annan viktig räkning måste betalas. Då är Microlån eller SMS-lån ett alternativ för att snabbt få loss pengar för att rädda en situation som uppstått

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest