Räkna ut ränta på Lån

Räkna ut ränta på lånAlla ska vi ta lån några gånger i livet! Det kan vara ett bostadslån, privatlån, sms-lån eller kanske ett billån? Oavsett kommer du att komma i kontakt med något som heter “Ränta”, och då är det att kunna räkna ut ränta på lån, så att du är förberedd inför er låneansökan.
Nedan kan ni beräkna kostnaden baserat på lånesumma, lånetid och Ränta. Ha i åtanke att våran modell här inte tar hänsyn till extra avgifter som kan uppkomma i samband med ett lån. Sådana avgifter kan vara aviavgift, uppläggningsavgift mm.

Räkna ut ränta på lån så här:

  1. Ni drar i spakarna “Lånesumma” och “Lånetid” nedan för att välja för vad ni vill ha för lån (exempel på kostnad), dvs. hur mycket pengar ni vill låna och under hur lång tid ni vill ha lånet.
  2. Därefter tittar ni på respektive räntesats nedan, för att se månadskostnad vid en ev. Rak amortering och hur mycket den totala kostnaden för lånet skulle bli för er.
  3. Ändra på Lånesumma och Lånetid igen om ni vill ändra villkoren, för att i realtid nedan se hur Totalkostnad och månadsbetalning ändras i realtid.
  4. Utefter era uppgifter kan ni sedan gå in på respektive kategori Privatlån, Företagslån, SMS-lån eller Billån för att ta det lån som passar just er!

Lånesumma:
Lånetid:
Show more results

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest