Direkto - Låna pengar Snabbt & Enkelt

Ansök redan idag!

Direkto - Låna pengar till låg Ränta

Vad kan jag låna till?

Orsakerna till att man behöver låna pengar är olika. Det finns olika typer utav lån, och vanligast är att man tar ett Privatlån eller Blancolån som det även heter. Fördelen med att låna pengar genom Direkto är att du kan använda pengarna till hur du vill, dvs. du är inte tvungen att spendera pengarna på ett visst sätt och du behöver inte sätta din bostad eller annat som säkerhet för lånet. Du kan på detta sätt låna till vad du vill t.ex.

 • Bil, Båt, MC
 • En flygresa till semestern
 • Nytt kök
 • Nytt badrum
 • TV eller telefon
 • Kontantinsats till bostad
 • Vitvaror som Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
  … samt till så mycket mer! (visste du att du kan spara pengar på att samla dina lån med hjälp utav Direkto? På så sätt kan man säga att ni tjänar pengar!)

Som beskrivet ovan kan du använda ett Privatlån eller ett Blancolån väldigt brett, endast du avgör vad du ska spendera pengarna till.

Hur går det till?

Bild som länkar till formuläret för att fylla i en låneansökanNär du har fyllt i er ansökan online med hjälp utav BankID kommer en kreditupplysning att göras (endast en), därefter kommer anslutna banker och kreditgivare att försöka få dig som kund hos just dem. Du kommer att få flera erbjudanden och du avgör själv vilket lån som passar just dig bäst! En del låntagare väljer ett lån med lägsta ränta, en del en längre återbetalningstid medans andra väljer det högsta beloppet.

Ja, du kan låna med betalningsanmärkningar

För er med betalningsanmärkningar går det även bra att ni lånar pengar via Direkto. Dvs. att låna med en betalningsanmärkning fungerar, däremot med lite andra villkor där där lånet fortfarande är förmånligt:

 • Du bör ha en månadslön på minst 15 000 kr som lägst 12 000 kr.
 • Trots du har betalningsanmärkning kan du inte låna pengar låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden.
 • Likaså måste betalningsanmärkningen vara 6 månader eller äldre.
 • Du får max ha 10 betalningsanmärkningar, till en total summa på max till 50 000 kr.
 • Du kan max låna 250 000 kr om du har betalningsanmärkning.

Hur mycket får jag låna?

Via Direkto kan du låna pengar snabbt – med bra låg ränta och villkor. Direkto förmedlar privatlån mellan 10 000 kr och 500 000 kr, och har effektiva räntor mellan 3,00% till 33,23%. För majoriteten av Direktos kunder hamnar räntan mellan 3,0% och 10,4% vilket är ett toppen-betyg när det gäller effektiv ränta.

Exakt hur mycket du får låna får du veta efter du skickat in en kostnadsfria ansökan online. Direkto behandlar din ansökan och erbjudanden kring lånesumma, ränta och villkor kommer att tas in ifrån olika kreditgivare och Banker.

Varje låneinstitut har sitt eget sätt att beräkna hur mycket du kan låna och därför kan inte Direkto ge dig någon lånesumma förrän du skickat in ansökan.

Direkto hjälper dig med ett förmånligt lån med låg ränta när du behöver låna extra pengar snabbt och enkelt! Räntan Direkto kan erbjuda är riktigt bra och även med utmärkta villkor! Lätt när man vill låna extra pengar, men försök att hålla dig till vad du du behöver låna till, då du trots bra ränta och villkor ska betala tillbaka lånade pengar när lånet har betalats ut.

Nischade banker som samarbetspartners

Låna pengar direkt utan säkerhet, dvs. blancolån och privatlån är utbrett idag. Det som utmärker Direkto är att de har anslutit sig och samarbetar med de bättre nischade bankerna som är specialiserade på denna typ utav lån. Detta så att ni som låntagare kan jämföra ränta och villkor innan ni väljer det bästa erbjudandet.

låna till bil med billån

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Våra bästa Privatlån:
Låne Summa:
Lånetid:
Visa fler Banker
Visa fler Banker
Läs mer om Direkto: