Direkto Samla lån Snabbt & Enkelt

Ansök redan idag!

Direkto Samla Lån med låg Ränta

Här kan du samla alla lån, till Ett lån

Ansök om ett Privatlån hos Direkto genom att klicka på bilden!

Direkto hjälper dig att samla lån, genom att lösa dina tidigare krediter och lån! Många människor har små lån utspridda hos många långivare och Banker. Med Direkto kan du samla alla dyra smålån och krediter till ett förmånligt privatlån med en lägre ränta. Fördelen med privatlån hos Direkto är att bankerna och kreditgivarna får buda om att få dig som kund, genom att man Direkto jämför privatlån och Blancolån. På detta sätt får du tillgång till marknadens låga ränta som du normalt har svårt att få genom att gå till en enskild kreditgivare.

 

Hur mycket kan jag låna, när jag ska samla ihop lån?

Du kan samla dina lån och tidigare krediter upp till 500 000 kr totalt. Den effektiva räntan ligger då mellan 3% upp till 33,23%. Vilken ränta du får sätts individuellt och avgörs utav flera faktorer. Normalt ligger den effektiva räntan på ett lån hos Direkto mellan 3% – 10%, men som skrivet ovant görs en individuell kreditbedömning på varje ansökan.

Större lånebelopp med gemensamt lån

Ett tips till att få lägre ränta eller ett högre lånebelopp är att ha en medsökande, t.ex. en make eller maka. På detta sätt ökar era chanser även till att bli beviljad ett högre lånebelopp.

Sammantaget ovan kommer att bestämma er månadskostnad inklusive amortering och ränta under vald återbetalningstid.

Vilka är kunder till Direkto – Samla lån?

Kunderna som väljer Direkto för att samla sina lån hos dem, gör det utav flera anledningar. En vanlig anledning är att en blivande kund har en eller flera krediter lån med hög ränta. Då är det ekonomiskt fördelaktigt att samla alla krediter och alla lån hos en och samma långivare som kan ge en lägre ränta och bättre villkor. På så sätt sänker man sin månadskostnad.
Likaså är det fördelaktigt att bara få en faktura ifrån en långivare, än att få flera fakturor varje månad. Även där kan det vara ekonomiskt fördelaktigt att spara in på ev. aviavgifter mm.

Att samla sina lån hos Direkto har även fördelen att det kan se bättre ut för framtida lån. Detta då en UC (upplysningscentralen) eller liknande kreditupplysning ser hur många krediter du har likaså hyr mycket pengar du har hos varje kreditgivare, bank eller lånegivare.

Två Tips

  1. Har du skulder på ett kreditkort eller flera kreditkort som du har svårt att betala tillbaka ikapp då räntan är hög varje månad, passa då på att ta lösa de krediterna samtidigt. Oftast med mycket förmånlig ränta.

  2. Att du säger upp dina tidigare krediter efter de är lösta utav Direkto. Krediten kommer annars synas vid en kreditupplysning, även om den är betald. Något som en bank ev. tittar på vid låneansökan vid t.ex. ett bolån.

låna till bil med billån

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Våra bästa Privatlån:
Låne Summa:
Lånetid:
Visa fler Banker
Visa fler Banker
Läs mer om Direkto: