Låna pengar hos DIREKTO

Ansök redan idag!

Direkto - Låna pengar online!

Vilka är Direkto?

Direkto är en av de absolut bäst låneförmedlarna på marknaden där du kan låna pengar online! De har en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att låna pengar med hjälpa utav deras jämförelsetjänst. Direkto hjäper dig med privatlån på ett smidigt och enkelt sätt, så att er ansökan blir behandlad snabbt och smidigt! Direkto låter banker och lånegivare att buda för att på så sätt ge er bästa ränta och villkor!

“Hur mycket får jag låna?” brukar vara en av de första frågorna en låntagare ställer sig! Direkto hjäper er att besvara den frågan genom att ni fyller i låneansökan genom att följa länken nedan.

Direkto är en modern låneförmedling som förmedlar konsumentkrediter (Privatlån och Blancolån) till bra villkor och flera bankräntor jämförs. Ni kan samla lån upp till en halv miljon kronor (500 000 sek) eller låna till t.ex. kontantinsats eller ett billån. Det går även att låna med betalningsanmärkning!

Direkto är en väldigt seriös och etablerad låneförmedlare som tar ansvar när de förmedlar lån. Direkto försöker finna det lån med lägst ränta som passar er ekonomi med utgifter samt boendekostnad. Utefter detta bestäms er belåningsgrad, beroende på hur just er situation ser ut. Ingen ska sätta sig i en situation där man inte kan betala tillbaka lånet. Men Direkto tar hänsyn till varje individs situation och chanserna till att låna pengar är goda.

Sköts betalningar och avtal enligt överenskommelse är Direkto en förmedlare ni kommer kunna använda er utav inte bara en gång, utan många!

Hos Direkto kan ni söka privatlån mellan 10 000 kr och 500 000 kr online och har en löptid på 1-15 år och endast en kreditupplysning per lånetillfälle. Direkto hanterar alla typer av lån, men är extra gynnsamma på det övre segmentet mellan 300 000 – 500 000 kr. 

Direkto erbjuder Privatlån och Blancolån

Direkto erbjuder alltså sina kunder en smidig och enkel tjänst online som hjälper låntagare att hitta rätt lånegivare.Direkto är en modern och enkel tjänst där man kan jämföra bästa Privatlån och Blancolån och gör därefter sin låneansökan över internet istället för att gå ner till en traditionell bank.

Många frågar sig även vad de nya amorteringskraven innebär speciellt vid bolån, läs mer om detta här! Passa även på att läsa vad vad amortering innebär, vilket är en viktig kunskap när du belånar dig.

Direkto hjälper dig hitta rätt bland bankernas räntor.

Jämför privatlån från flera olika långivare

Privatlån, eller blancolån som det också heter, är ett lån som inte kräver någon säkerhet. Vi hjälper dig hitta den lägsta räntan och bästa villkoren med bara en kreditupplysning. Allt du behöver göra är att fylla i en låneansökan så återkommer Direkto med låneerbjudande från flera långivare, så kan du välja det lånet som passar dig bäst. Baserat på din lön och kreditvärdighet kan du låna upp till 500 000:-. Beloppet du lånar och återbetalningstiden kommer sedan avgöra din månadskostnad. Om du har en medsökande kan du oftast få bättre villkor.

Direkto erbjuder idag (2019-05-13) marknadens lägsta ränta på 2,95% på traditionella blancolån till kunder som inte har betalningsanmärkningar. Vi kan även erbjuda marknadens lägsta ränta till kunder med betalningsanmärkningar. Värt att notera att med betalningsanmärkningar bör man i övrigt ha mycket bra ekonomi och få kreditupplysningar. 

Varför ta ett privatlån?

Våra kunder väljer att ta ett lån av många olika anledningar. Ofta kan det vara ett större köp som behöver göras, som till exempel en bil eller en båt. Andra väljer ett privatlån för att samla små lån och krediter till en bättre ränta. Det är också vanligt att våra kunder vill låna för att renovera om sin bostad. Oavsett anledning så hjälper vi dig att få de bästa villkoren.

Minimumkrav för ansökan

  • Vara minst 20 år gammal
  • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr
  • Ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form – eller vara förtidspensionär/pensionär
  • Ha betalat av lånet innan du blir 79 år
  • Vara skuldfri från kronofogdemyndigheten i minst 6 månader
  • Inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna.

Direkto, låneexempel på privatlån:

Räntan är rörlig och bestäms individuellt efter sedvanlig kreditprövning Räntespannet är per dags dato (2017-02-24) nominellt 2,95 % – 29,00% och effektivt 3,00 % – 33,23%. Ett annuitetslån på 100 000 kr, utan avi- eller uppläggnings- avgifter, en återbetalningstid på 5 år med exempelräntan 5,0 % har en effektiv ränta på 5,12% och månadskostnaden uppgår till 1 887 kr och det sammanlagda beloppet att betala under lånets löptid uppgår till 113 227 kr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Låna pengar hos DIREKTO

Nominell ränta: 2.95%
Låna: 5 000 – 500 000 Kr
Låneperiod: 1 – 15 År

Exempel Privatlån

Belopp: 100 000 kr
Löptid: 5år
Ränta: 5 %
Effektiv ränta: 5,12%
Uppl-avgift: 0 kr
Aviavgift: 0 kr
Månadskostnad: 1 887 kr
Att återbetala: 113 227 kr

Våra bästa Privatlån:
Låne Summa:
Lånetid:
Visa fler Banker
Visa fler Banker
Läs mer om Direkto: